Informationsteknik – välj rätt väg

Vilken väg är bäst för att ta sig till staden Rom? En gång i tiden sade man att alla vägar bär till staden Rom då det var huvudstaden i det Romerska riket. Inom Informationsteknik=IT, Webb och Digitalt så är staden Rom’s motsvarighet den högsta Kundnöjdheten.

Det räcker dock inte att göra dina kunder nöjda idag. För ett val inom IT påverkar också hur nöjda dom är imorgon och nästa år. Utvecklingen går så fort att du vid minsta felsväng inom IT tappar kunder.

Du har också medarbetare som vill komma åt samtlig information ifrån ditt företag oavsett var dom befinner sig. Ifall ni inte har byggt systemet på det sättet så ägnar sig medarbetare åt improduktivt arbete då de hjälper varandra att försöka åstadkomma total mobilitet. Detta handlar inte om vad du vill eller kan styra för total informationstillgång är idag en självklarhet på den moderna arbetsplatsen.

Vi på Initiam hjälper dig och dina medarbetare att nå total kundnöjdhet samt total mobilitet på er arbetsplats. Genom utredning, implementation och till slut utbildning så kan ni uppnå högsta betyg av både kunder och medarbetare. Verktygen finns idag att nå detta målet; med er vilja och vår kunskap kan vi höja både er försäljning online och medarbetarnas produktivitet!